Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Γιατί στο radar μου πρέπει να περιμένω 2 λεπτά αφού το ενεργοποιήσω μέχρι να πάρω εικόνα;

Το εξάρτημα που εκπέμπει ενέργεια στο ραντάρ ονομάζεται magnetron και είναι παρόμοιο με το υλικό που χρησιμοποιείται στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά πολύ πιο ισχυρό. Αυτό είναι ένας σωλήνας, ο οποίος θα υποστεί φθορά αν τα νήματα δεν θερμανθούν στην κατάλληλη θερμοκρασία. Συνεπώς, τα ραντάρ έχουν ένα κύκλωμα χρονισμού - συνήθως 2 ή 3 λεπτά - το οποίο απενεργοποιεί το magnetron από την εκπομπή μέχρι τα νήματα να έχουν θερμανθεί επαρκώς. 
*η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ, χάρτη C-MAP & αισθητήρα βάθους
 
ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Hellas Marine Electronics είναι μία από πιο καταξιωμένες εταιρίες στην ελληνική αγορά των ηλεκτρονικών ναυτιλίας. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά και υπηρεσίες, εισάγει, διακινεί και υποστηρίζει, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους του κόσμου όπως: KODEN, McMURDO, COMNAV, INTELLIAN, SEIWA, NOBELTEC, C-MAP, MARINE INSTRUMENTS, HIMUNICATION κ.α. 

διαβάστε περισσότερα...
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Η εταιρία μας αναγνωρίστηκε ως Εκκαθαρίστρια Αρχή Ραδιοεπικοινωνιακών Λογαριασμών Ελληνικών Πλοίων με κωδικό (AAIC) GR20. Ως Εκκαθαρίστρια εταιρία μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, one stop shop, για όλα τα Πιστοποιητικά Ραδιοεπικοινωνιών που ανανεώνουν ετησίως όλα τα επαγγελματικά σκάφη.
1. Σύμβαση Συντήρησης Ξηράς (SBM) A1+A2+A3 GMDSS, 2. Πιστοποιητικό Ελέγχου EPIRB, 3. Ετήσια Σύμβαση Ραδιοεπικοινωνιών GR20
 
Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730, 210 9928128 / f: 210 9967847
Copyright ©2013. Hellas Marine Electronics. All Rights Reserved.