Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Πώς μπορώ να ρυθμίσω ένα νέο ραντάρ KODEN για την καλύτερη εικόνα;

Κανονικά η αυτόματη ρύθμιση λειτουργεί καλά στις περισσότερες περιπτώσεις. Εάν θέλετε να ρυθμίσετε το ραντάρ χειροκίνητα δοκιμάστε τα εξής:

1) Ρυθμίστε το ραντάρ στην μέγιστη κλίμακα
2) Ρυθμίστε το STC (φίλτρο κυματισμού) στο ελάχιστο
3) Ρυθμίστε το FTC (φίλτρο βροχής) στο ελάχιστο
4) Ρυθμίστε το Gain στο μέγιστο (η οθόνη πρέπει να δείξει ως
διαβάστε περισσότερα
*η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ, χάρτη C-MAP & αισθητήρα βάθους
 
 
ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Hellas Marine Electronics είναι μία από πιο καταξιωμένες εταιρίες στην ελληνική αγορά των ηλεκτρονικών ναυτιλίας. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, με υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά και υπηρεσίες, εισάγει, διακινεί και υποστηρίζει, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους του κόσμου όπως: KODEN, McMURDO, COMNAV, INTELLIAN, SEIWA, NOBELTEC, C-MAP, MARINE INSTRUMENTS, HIMUNICATION κ.α. 
 
Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας είναι ο Γεώργιος Κατσαφάνας που ξεκίνησε το 1965 την πορεία του στο χώρο. Το 1992 δημιούργησε την προσωπική του εταιρία και έχοντας σαν βασική του αρχή τον σεβασμό προς τον πελάτη, είχε σταθερά ανοδική δυναμική πορεία και ανέπτυξε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας με τους πελάτες και την αγορά. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η εταιρία διοικείται από τον Δημήτρη Κατσαφάνα και τη Βίκυ Κατσαφάνα, που βασιζόμενοι στην επιστημονική τους κατάρτιση αλλά και στη βαθιά γνώση της αγοράς, συνεχίζουν να υπηρετούν με ήθος και συνέπεια τις απαιτήσεις των πελατών τους και έχουν κάνει το όνομα της εταιρίας να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εγγύησης.
 
Η Hellas Marine Electronics διαθέτει επίσης ένα εξειδικευμένο τμήμα service, που αποτελείται από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους τεχνικούς πάνω στις νέες τεχνολογίες, καθώς και μια πλήρως οργανωμένη αποθήκη παρακαταθήκης ανταλλακτικών, έτσι ώστε να  εξυπηρετεί τους πελάτες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, γρήγορα, αποτελεσματικά και με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος. Το τμήμα 'υποστήριξης των πωλήσεων' είναι πολύ σημαντικό για την εταιρία μας και μας διαφοροποιεί σε σημαντικό βαθμό από τους ανταγωνιστές μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

'
Oραμα μας είναι, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στα ηλεκτρονικά ναυτιλίας, να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις 
και υπηρεσίες για να γίνει η πλοήγηση στη θάλασσα ευκολότερη και ασφαλέστερη για όλους.'
 

Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730, 210 9928128 / f: 210 9967847
Copyright ©2013. Hellas Marine Electronics. All Rights Reserved.