ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
 
 
PLB FASTFIND 220

Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo

Ο Βρετανικός οίκος McMurdo, που πάντα πρωτοπορεί στις τεχνολογικές εξελίξεις των συσκευών διάσωσης παρουσιάζει το πιο μικρό, αδιάβροχο, δυνατό και οικονομικό PLB (Personal Location Beacon) το Fast Find 220.

Αυτό το μικρό θαύμα σε περίπτωση κινδύνου εκπέμπει σήμα με πληροφορίες για την διάσωση του χρήστη του. Το κωδικοποιημένο σήμα αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη του μαζί με την ακριβή θέση που βρίσκεται και μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού συστήματος διάσωσης που λειτουργεί από τη COSPS SARSAT στη συχνότητα 406ΜHz, γίνεται δυνατός ο ακριβής εντοπισμός του ατόμου σε κίνδυνο. Εκείνη τη στιγμή το σήμα μεταφέρεται στους τοπικούς φορείς διασώσεως, την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την Ελλάδα (ΕΜΑΚ κ.λ.), που μπορούν να φτάσουν άμεσα στο σημείο, σε στεριά ή θάλασσα. Η χρήση του Fast Find δεν απαιτεί καμία συνδρομή ή πρόσθετα έξοδα εγγραφής κλ, εκτός από την αρχική αγορά της συσκευής.

Επιπρόσθετές πληροφορίες για το Fast Find είναι ότι λειτουργεί ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω των -20°C, ότι εκπέμπει ασταμάτητα για τουλάχιστον 24 ώρες, έχει SOS LED φως που αναβοσβήνει δίνοντας σήματα Morse και η μπαταρία του αλλάζεται κάθε 6 χρόνια. 
Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730, 210 9928128 / f: 210 9967847
Copyright ©2013. Hellas Marine Electronics. All Rights Reserved.